Kampanje!

Bestill sporfilm til Stavanger, Randaberg, Sola og Sandnes

Priser

Send e-post til post@radoni.no eller benytt skjemaet under for å bestille sporfilm.

2 stk sporfilmer - 349 kr

Hvordan foregår målingen?

Bestill radonmåling fra oss og motta en pakke med sporfilmer som skal plasseres i de viktigste rommene i hjemmet ditt. For å oppnå nøyaktige resultater, anbefaler vi å plassere sporfilmene i alle oppholdsrom i første etasje samt minst ett rom i andre etasjer. Når måleperioden er fullført, returnerer du enkelt filmene til oss i den vedlagte adresserte konvolutten for grundig analyse.

For å beregne en presis årsgjennomsnittsverdi for radon i hvert rom, bør målingen utføres i minst to måneder i vinterhalvåret. Dette gir oss muligheten til å gi deg en detaljert rapport om radonnivåene i hjemmet ditt, slik at vi kan prosjektere riktig tiltak for å sikre et trygt og sunt miljø for deg og familien din.

Hva er inkludert?

Prisene inkluderer mva, analyse fra et uavhengig laboratorium med målerapport, frakt og en ferdig frankert returkonvolutt. Målepakken sendes gjennom vanlig post, og en faktura med 14 dagers betalingsfrist vil bli sendt på e-post. Pakken inneholder en enkel bruksanvisning og et måleskjema for å hjelpe deg gjennom prosessen. Når analysen er fullført, vil du motta måleresultatene på e-post, slik at du raskt kan få oversikt over radonnivåene i hjemmet ditt.

Kostnadsfri radonrådgivning

Kostnadsfri rådgivning