Radonbefaring

RADONi AS er en bedrift som spesialiserer seg på radonbefaringer og radontiltak i eksisterende bygg over hele landet. Med over ti års erfaring innen teknisk risikoanalyse av bygg og utførelse av sopp- og råteforsikring, har vi utført flere tusen befaringer og mange hundre skadeoppdrag. Siden 2013 har vi også utført flere hundre radonbefaringer i alle typer bygg og montert radonreduserende tiltak over store deler av landet.

Våre ansatte har en bred bakgrunn som byggmester og takstingeniør og har god bygningsforståelse. Vi setter deg som kunde i fokus og sørger for å ta vare på deg fra første kontakt til du har et radonsikkert hjem. Hos RADONi AS er det samme person som utfører befaring, gir tilbud, monterer tiltak og følger opp installasjonen med kontrollmåling.

Ved en typisk befaring vil vi gå gjennom radonmålingene som er utført og analysere hva de betyr. Vi gjennomgår din bolig rom for rom for å kartlegge eventuelle lekkasjepunkter fra grunnen og øvrige steder med potensielle radongjennomtrenginger. Prosjekteringen er viktig for å kunne gjennomføre riktig målrettet tiltak.

En radonbefaring koster kr 2600,- inkl. mva og inkluderer en rapport med anbefalt tiltak. Hvis du velger tiltak fra oss, vil befaringskostnaden refunderes. Prisen gjelder for Østlandet, inkludert Østfold, Oslo og Drammen. For øvrige områder, ta kontakt på vår nettside eller se vår digitale radonbefaring.

Hvis du ønsker en forhåndsvurdering på hvilken type tiltak som passer best for din bolig, kan vi utføre en digital befaring for deg. Dette kan være en praktisk løsning hvis du bor langt unna vårt kontor og en vanlig befaring ikke er mulig på kort varsel. Du kan legge inn din kontaktinformasjon og beskrivelse av bygg på vår nettside.

Vi har solid kompetanse på å analysere og prosjektere radontiltak av bygg basert på radonmålinger, byggtegninger, bilder og enkle byggsbeskrivelser. Hos RADONi AS kan du være trygg på at din bolig vil bli tatt godt vare på av våre erfarne og kompetente ansatte.

Kostnadsfri radonrådgivning

Kostnadsfri rådgivning