Radonmåling i Sandnes – en viktig helseinvestering

Gjør hjemmet ditt trygt

Kontakt oss for en kostnadsfri rådgivning

Beskytt hjemmet ditt og familien mot radon med eksperthjelp fra Radoni. Radon er en usynlig og luktfri radioaktiv gass som er den nest største årsaken til lungekreft. Vi i Radoni kan hjelpe deg måling, rådgivning og tiltak.

Som innbygger i Sandnes er det viktig å være oppmerksom på potensielle radonproblemer i din bolig eller arbeidsplass. Radon er en radioaktiv gass som kan føre til helseskader, som lungekreft, dersom den konsentreres i inneluften. Det anslås at 300 årlige lungekrefttilfeller i Norge er relatert til radon. Derfor er det avgjørende å utføre radonmåling for å avdekke eventuelle problemer og iverksette nødvendige radontiltak.

Radoni er din ekspert på radonmåling og radontiltak i Sandnes

Radoni AS er en ledende aktør innen radonmåling og radontiltak i eksisterende bygninger nasjonalt. Med lang erfaring og bred kompetanse innen analysering og forebyggende tiltak, kan Radoni AS hjelpe deg med å sikre et trygt og sunt inneklima i din bolig, barnehage, skole, borettslag eller næringsbygg.

Hos Radoni AS vil du bli ivaretatt gjennom hele prosessen, fra måling og prosjektering til skreddersydd tiltakstilbud, montering og kontrollmåling med oppfølging. Du vil ha samme kontaktperson gjennom alle ledd, slik at du kan føle deg trygg og godt informert.

Radontiltak i Sandnes – hva innebærer det?

Dersom radonmålingene viser forhøyede konsentrasjoner av radon i din bolig eller arbeidsplass, er det viktig å iverksette radontiltak for å redusere nivået og dermed risikoen for helseskader. Radoni AS tilbyr en rekke tiltak som kan tilpasses ditt spesifikke behov og bygningens konstruksjon.

Radonbrønn – effektivt tiltak mot radoninntrengning

En radonbrønn er et effektivt tiltak for å redusere radonnivået i bygninger. Radonbrønnen fungerer ved å fange opp radongass fra grunnen før den trenger inn i bygningen, og leder den ut i det fri. Radoni AS har bred erfaring med installasjon av radonbrønner og kan hjelpe deg med å finne den mest hensiktsmessige løsningen for ditt bygg.

Radonsug og radonvifte – optimalisering av ventilasjonen

Radonsug og radonvifte er tiltak som øker ventilasjonen i bygningen, slik at radongass lettere transporteres ut og konsentrasjonen reduseres. Radoni AS har kompetanse på installasjon av radonsug og radonvifter, og vil kunne tilby en skreddersydd løsning for å sikre optimal ventilasjon og redusert radonnivå.

Hvordan foregår en radonmåling?

En radonmåling utført av Radoni AS innebærer at det plasseres små målebokser på strategiske steder i bygningen, som måler radonkonsentrasjonen i inneluften. Disse boksene må stå ute i minst to måneder for å få et representativt måleresultat. Etter måleperioden vil boksene sendes til analyse, og du vil motta en rapport med resultatene og eventuelle anbefalinger for radontiltak.

Radonmålinger bør utføres i vinterhalvåret, da radonnivået ofte er høyere på grunn av lavere ventilasjon og større temperaturforskjeller mellom inne- og uteluft.

Radonmåling og radontiltak i Sandnes – hva koster det?

Prisen for radonmåling og radontiltak i Sandnes varierer avhengig av bygningens størrelse, konstruksjon og eventuelle behov for tiltak. Radoni AS tilbyr konkurransedyktige priser og skreddersydde løsninger for å sikre at du får den beste kvaliteten og mest effektive tiltakene for ditt spesifikke behov.

Ta kontakt med Radoni AS i Sandnes i dag

Dersom du ønsker å utføre en radonmåling eller få mer informasjon om radontiltak i Sandnes, er Radoni AS klar til å hjelpe deg. Med solid kompetanse, erfaring og fokus på kundetilfredshet, kan du føle deg trygg på at du vil bli godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

Ta kontakt med Radoni AS i dag for å sikre et trygt og sunt inneklima for deg og dine nærmeste. Husk at en reduksjon av radon i boligen er et viktig tiltak for å redusere risikoen for helseskader.

Kostnadsfri radonrådgivning

Kostnadsfri rådgivning