Radonmåling i Sarpsborg

Gjør hjemmet ditt trygt

Kontakt oss for en kostnadsfri rådgivning

Beskytt hjemmet ditt og familien mot radon med eksperthjelp fra Radoni. Radon er en usynlig og luktfri radioaktiv gass som er den nest største årsaken til lungekreft. Vi i Radoni kan hjelpe deg måling, rådgivning og tiltak.

Radon er en usynlig og luktfri edelgass som kan være helseskadelig når den konsentreres i inneluften, og det er derfor viktig å utføre radonmåling for å sikre et sunt innemiljø. Sarpsborg, som ligger i Østfold fylke, er et område hvor radonmåling er spesielt viktig, ettersom Norge er blant de landene i verden som har størst konsentrasjon av radongass.

Tjenester fra Radoni AS

Radoni AS er et firma som spesialiserer seg på radonmåling og radontiltak i eksisterende bygninger nasjonalt. Med lang og bred kompetanse innen analysering og forebyggende tiltak av alle slags bygg, kan Radoni AS hjelpe deg som kunde med å sikre et trygt innemiljø i private boliger, barnehager, skoler, borettslag og næringsbygg over hele landet, inkludert Sarpsborg.

Radontiltak i Sarpsborg

Når en radonmåling viser for høye verdier av radongass i inneluften, er det nødvendig å iverksette radontiltak for å redusere konsentrasjonen og dermed redusere helserisikoen. Radoni AS tilbyr en rekke effektive tiltak som kan tilpasses de spesifikke forholdene i bygningen og området rundt.

Radonbrønn

En radonbrønn er et tiltak som består av å bore et hull i grunnen under bygningen, for deretter å installere et rør som leder radongassen bort fra bygningen. Dette reduserer konsentrasjonen av radongass i inneluften og bidrar til et bedre innemiljø. Radoni AS har utdannede termografører som kan kartlegge varmekabler og vannbåren varme i gulvkonstruksjoner for å finne egnet sted for kjerneboring av hull til radonbrønn.

Radonsug

Radonsug er et tiltak som innebærer å installere en vifte for å suge ut radongassen fra grunnen under bygningen, og dermed redusere konsentrasjonen av gassen i inneluften. Dette tiltaket er spesielt effektivt i bygninger med høy radonkonsentrasjon, og kan kombineres med andre tiltak for å oppnå optimale resultater.

Radonvifte

En radonvifte er et tiltak som kan installeres i eksisterende ventilasjonssystemer for å øke luftutskiftningen i bygningen, og dermed redusere konsentrasjonen av radongass i inneluften. Radoni AS tilbyr radonvifter av høy kvalitet og kan hjelpe deg med å velge den rette løsningen for din bygning.

Radonmåling i Sarpsborg med Radoni AS

For å utføre en radonmåling i Sarpsborg, vil Radoni AS benytte seg av sporingsteknikk, som innebærer å måle radonkonsentrasjonen i inneluften over en periode på minst to måneder. Resultatet angis i enheten becquerel per kubikkmeter (Bq/m3), og dersom målingen viser verdier over den anbefalte grensen på 100 Bq/m3, vil det være nødvendig å iverksette radontiltak.

Kundeservice og oppfølging fra Radoni AS

Radoni AS legger stor vekt på å ivareta kundens behov og ønsker gjennom hele prosessen, fra første kontakt til oppfølgning etter at tiltakene er gjennomført. Hos Radoni AS får du samme kontaktperson gjennom alle ledd, og du kan være trygg på at firmaet tar radonproblematikken på alvor og arbeider for å sikre din trygghet.

Ta kontakt med Radoni AS for radonmåling og radontiltak i Sarpsborg

Radonmåling og radontiltak i Sarpsborg er viktige for å sikre et sunt innemiljø og redusere helserisikoen forbundet med radongass. Radoni AS er en pålitelig partner som kan hjelpe deg som kunde med å utføre målinger og iverksette effektive tiltak. Med deres kompetanse og erfaring, kan du være trygg på at du får den beste løsningen for å beskytte deg og dine nærmeste mot radon.

Kostnadsfri radonrådgivning

Kostnadsfri rådgivning