Radonmåler

Måling skal foretas over minimum to måneder i vinterhalvåret for at målingen skal kunne brukes som gyldig dokumentasjon.  

Direktoratet for stråling og atomsikkerhet (DSA) anbefaler å måle i minst to oppholdsrom i boligen, for eksempel stue og soverom. 

For bedre kartlegging og for å kunne iverksette eventuelle målrettet tiltak i etterkant anbefaler vi 4 stk. sporfilm i en bolig.  Eksempelvis 3 stk. i etasjen med bakkekontakt, og 1 stk. i etasjen over dette.

Veiledende pris pr.stk. er 249,-.

Vi kan tilby deg;

4 stk. for 825,- Gratis frakt.

3 stk. for 635,- Gratis frakt.

2 stk. for 425,- Gratis frakt.

Ved kvantum, ta kontakt.

Prisen er inkludert måle instruksjoner, egen login-side med målestatus, frankert returkonvolutt, analyse i akkreditert laboratorium og rapport. Faktura kommer på e-post.

Velger du radonmåling fra RADONi AS bistår vi med gratis rådgivning og oppfølging ved høye målinger. I tillegg gir vi 10 % rabatt på tiltak mot radon.

Sporfilm – Radonmåler

kr249.00

Beskrivelse

RADONi AS følger måleprosedyrer til DSA sine standarder for måling i boliger (Direktoratet for stråling og atomsikkerhet)
Måling skal foretas over minimum to måneder i vinterhalvåret for at målingen skal kunne brukes som gyldig dokumentasjon. RADONi analyserer sporfilm i akkreditert laboratorium etter ISO/ IEC 17025:2005 (SWEDAC akkr.nr.10243).

RADONi AS anbefaler alle å måle radonverdien i sine hjem. Slik måler du radon:
Mål radon i vinterhalvåret fra 15. oktober til 15. april.
Målingen skal foregå over en tidsperiode på minst to måneder. Dette gjelder både sporfilm og elektronisk måling.
Radon måles i rom med varig opphold, for eksempel i soverom og stue. Det anbefales å måle i alle oppholdsrom i boligens nederste etasje (rom på bakkenivå).
Hvis boligen har flere etasjer må du måle i minst et oppholdsrom i hver etasje. Du trenger ikke å måle i blokkleiligheter over 3 tredje.
Følg veiledningen som følger med sporfilm ved bestilling. Rapport med analyse er inkludert og vil bli tilsendt elektronisk etter måling.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sporfilm – Radonmåler”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *